Retourneren

< Klantenservice

Kan ik retourneren?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Indien je meer doet met de producten dan alleen beoordelen en daardoor ontstaat schade aan het product, dan ben je zelf aansprakelijk voor de waardevermindering die daarbij ontstaat.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, zonder verzendkosten van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen wij jouw voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening brengen. Na melding van retour heb je 14 dagen de tijd om de bestelde producten te retourneren.

De kosten voor retour vanaf jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via retour@eco-tuinverlichting.nl

Je kan daarvoor het modelformulier voor herroeping gebruiken

Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik artikelen retourneer?

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugstorten. Indien wij jouw product binnen 14 dagen na ontbinding nog niet hebben ontvangen, dan kunnen wij je vragen om een verzendbewijs, voordat wij overgaan tot uitbetaling van het aankoopbedrag.

Hoe lang is de garantietermijn?

Op alle producten bieden wij wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast bieden wij aanvullende fabrieksgaranties bij bepaalde lampen. Deze staan bij het desbetreffende product. De geboden fabrieksgaranties zoals wij op onze websites vermelden, doen geen afbreuk aan de wettelijke garantieregels.

Wil je één of meerdere artikelen retourneren? Om dit op een snelle en goede manier af te handelen hanteren wij het volgende stappenplan.

  1. Informeer onze klantenservice dat je één of meerdere artikelen wilt retourneren.
  2. Je ontvangt een bevestiging van jouw verzoek en krijgt van één van onze medewerkers de instructies voor het terugsturen van jouw artikel(en).
  3. Je kunt jouw product(en) retourneren volgens de gegeven instructies naar het volgende adres:

ECO Tuinverlichting (Retour)
Prs. Margriethof 58
1411BX Naarden

< Klantenservice